31 20 10 40 info@autismgoto.com

Fonde og partnere

Samarbejde med fonde og partnere

Udviklingen og lanceringen af AutismGoTo er blevet finansieret af en kombination af frivilligt arbejde og betaling fra de besøgssteder, som vi har udarbejdet sociale præsentationer for.

For at få udarbejdet flest mulige sociale præsentationer og samtidigt sikre, at små besøgssteder også bliver rigt repræsenteret på AutismGoTo, så er det en del af vores strategi at søge fondsstøtte og indgå partnerskaber med f.eks. erhvervsvirksomheder.

Hvis I har lyst til at støtte AutismGoTo, så kontakt os på jan@autismgoto.com eller tlf. 31 20 10 40.

 

Fonde og partnere, der støtter AutismGoTo

Bagger-Sørensen Fonden

Bagger-Sørensen Fonden har støttet os med et beløb øremærket udarbejdelsen af sociale præsentationer for VejleMuseerne; Vejle Kunstmuseum, Landskabsskulpturen, Kulturmuseet i Vejle, Vingsted jernalder og Randbøldalmuseet.

Færchfonden

Færchfonden har støttet os med et beløb, der dækker udførelsen af sociale præsentationer for følgende museer og attraktioner i Nordvestjylland; Holstebro Museum, Holstebro Kunstmuseum, Frilandsmuseet Hjerl Hede, Strandingsmuseum St. George, Struer Museum, Midt- og Vestjyllands Jernbanemuseum, Thyholm Egnsmuseum, Lemvig Museum, Jens Søndergaards Museum og Flyvholm Redningsstation.