31 20 10 40 info@autismgoto.com

Om AutismGoTo

Medicinsk Museion reception
Jægerspris Slot interiør
Foto af Torben Dan Pedersen, Brian Andersen og Jan Mortensen

Vi vil hjælpe mennesker med autisme

Mange børn, unge og voksne med autisme er stærkt begrænsede i at foretage sociale aktiviteter. Sociale udfordringer og store krav til forudsigelighed og struktur kan gøre selv en tur i biografen eller på et museum svær at gennemføre.

AutismGoTo skal gøre det lettere for mennesker med autisme at komme mere ud og få positive oplevelser.

Vi vil inspirere til oplevelser

Ved at skabe en digital platform hvor børn, unge og voksne med autisme dels kan blive inspireret til besøg på museer, attraktioner, seværdigheder, teatre, biografer og lignende steder og dels få en social præsentation om stedet inden besøget

Vi vil gøre platformen til et attraktivt hjælpemiddel for familie, venner og behandlere (lærere, pædagoger, mentorer, terapeuter etc.), der er tæt på mennesker med autisme og som ønsker at hjælpe dem til oplevelser.

Vi vil hjælpe museer, attraktioner, seværdigheder og andre relevante steder til at yde ekstra service overfor den voksende autismemålgruppe.

Vi har stor erfaring med autisme

AutismGoTo er oprindeligt grundlagt af Jan Mortensen, der er specialist i digital forretningsudvikling og har nært kendskab til autisme.

AutismGoTo er udviklet og drives i tæt samarbejde med Autismeforeningen, der redigerer og godkender alle de sociale præsentationer, som løbende lægges ud på sitet.

Rent praktisk administreres AutismGoTo af Jan Mortensens digitale bureau Empira.

På billedet ses fra venstre sekretariatschef Torben Dan Pedersen og landsformand Brian Andersen fra Autismeforeningen samt Jan Mortensen fra AutismGoTo.