31 20 10 40 info@autismgoto.com

Om autismevenlige, sociale præsentationer

Sociale præsentationer

Vores autismevenlige, sociale præsentationer er inspireret af begrebet “social narratives”, der er et pædagogisk værktøj beregnet til at hjælpe især børn med autisme til at forstå og handle i forskellige sociale situationer.

Til højre ses forsiden fra en social præsentation for LEGO House i Billund. Her kan du downloade den som PDF.

Selve den sociale præsentation kan findes fra “Find besøgssteder” i menuen, som linker til en oversigt over de steder i Danmark som har en social præsentation.

Ud for hvert besøgssted kan man både downloade den sociale præsentation og en informationsside med praktiske informationer med speciel fokus på autisme. F.eks. om der er tidspunkter, hvor der er få gæster, om der er rolige områder, hvor man kan opholde sig, hvis man har behov for fred og ro samt grundig gennemgang af transportmuligheder, praktiske forhold som entre, mulighed for at få hjælper med, spisetilbud, butik, garderobe og toiletforhold m.m.

Alle sociale præsentationer og informationssider udarbejdes af tekstforfattere med kendskab til autismeområdet og under redaktion og endelig godkendelse af Autismeforeningen.